Testimonial

Onze cliënten zijn blij met ons en daar zijn we trots op! Lees hier hun ervaringen en ontdek hoe ook jij je optimale modus vindt.

Testimonial Anja

Persoonlijk Performance Traject Actief

Anja sport graag in haar vrije tijd en leidt een actief leven. Helaas kreeg ze te maken met verschillende klachten, waardoor sporten en dagelijkse activiteiten niet meer als vanzelf gingen. Omdat die klachten ook nog eens hardnekkig waren, was Anja op zoek naar een langetermijnoplossing.

Vertel iets over jezelf, wie ben jij? Wat was de aanleiding voor het contact met Jera?
Mijn naam is Anja en ik houd van bewegen, voornamelijk wandelen en hardlopen.
Ik had al langer problemen met mijn heup, waardoor ik minder intensief was gaan sporten. Zo was ik al gestopt met hardlopen. Maar de klachten wilden maar niet verdwijnen. Integendeel: ook bij langere wandelingen, zoals op het ‘Pieterpad’, bij huishoudelijk werk en langdurig achter mijn bureau zitten, kwamen de klachten weer terug.

Hoe ben je met Jera in contact gekomen?
Ik kwam via mijn buurvrouw bij Jera terecht. Zij vertelde me een positief verhaal over hun methodes, en dat wekte mijn interesse.

Wat trok je ‘over de streep’, waarom het PPT Actief bij Jera?
Ik ben het PPT-traject bij Jera gaan volgen om langer klachtenvrij te blijven. Eindelijk iemand die kon achterhalen waar mijn klachten vandaan kwamen en hoe die verholpen konden worden! Het trainen onder begeleiding hielp mij goed om mijn spieren bewuster te gebruiken.

Hoe heb je het PPT Sport traject ervaren?
Erg goed, ik ben heel blij en tevreden. Aan het begin leken de oefeningen te zwaar, waardoor ik eerst wat teleurgesteld was. Maar ik had tijd nodig om te leren de juiste spieren te gebruiken. Nu ik merk dat mijn belastbaarheid is vergroot, heb ik er meer vertrouwen in dat ik het bereikte resultaat kan onderhouden. Alles was goed geregeld, de uitleg tijdens de sessies was duidelijk en het contact met Jeannette was prettig.

Wat heeft PPT Sport voor jou betekend/ wat was het resultaat?
Voortaan ga ik eerder op zoek naar een fysio als Jera, die wel kan achterhalen waar mijn klachten vandaan komen. Ik sport bewuster en let meer op hoe ik beweeg in plaats van op de kilometers die ik afleg. En het belangrijkste resultaat: ik loop weer hard!

Testimonial Ralf

Persoonlijk Performance Traject Sport

Ralf is hardloper en doet regelmatig mee aan wedstrijden. Tijdens het sporten kreeg Ralf steeds vaker te maken met klachten, die zijn sportprestaties in de weg zaten.

Vertel iets over jezelf, wie ben jij? Wat was de aanleiding voor het contact met Jera?
Ik ben Ralf en loop regelmatig wedstrijden, zoals de 10 kilometer, de halve marathon en de hele marathon.
Zonder ooit echt zwaar geblesseerd te zijn, liep ik steeds meer tegen beperkingen aan. Vooral op het gebied van hamstring en heupen.

Hoe ben je met Jera in contact gekomen?
Ik heb Jera op het internet gevonden, zo simpel kan het zijn.

Wat trok je ‘over de streep’, waarom het PPT Sport bij Jera?
Jera klonk aantrekkelijk, omdat ik op de website las over ‘de aansturing van het lichaam’. Dat leek me interessant.

Hoe heb je het PPT Sport traject ervaren?
Voordat het traject echt van start ging werd er eerst grondig onderzoek gedaan naar de oorzaak van mijn klachten. Dat was ik niet gewend bij de fysiotherapeuten die ik heb bezocht en dat vond ik de meerwaarde van PPT Sport. Daardoor was de vervolgaanpak veel effectiever. Er zat een duidelijke opbouw in het schema van de oefeningen, het werd mij duidelijk dat er een wetenschappelijk onderbouwde methode achter zit. Dat gaf me vertrouwen. Omdat het traject me veel geleerd heeft over de oorsprong van mijn problemen, zal ik niet meer zo snel naar een fysiotherapeut gaan voor een ‘oppervlakkige’ behandeling. Jera gaat verder dan dat en pakt het probleem bij de wortel aan.

Wat heeft PPT Sport voor jou betekend/ wat was het resultaat?
Mijn doel was om mijn beperkingen aan te pakken en om een sterkere en completere hardloper te worden. Na het PPT Sport weet ik beter waar de oorzaken van mijn beperkingen liggen en daar kan ik dus effectief aan blijven werken. Ook weet ik bij terugval beter waar ik aan toe ben.

Overige testimonials

Er is een grote groep mensen die het Persoonlijk Performance Traject Sport gedaan hebben om hun prestaties te verbeteren of van hun terugkerende blessures af te komen. Aan het einde van het traject hebben zij de moeite genomen om hun ervaringen en hun behaalde resultaten met ons te delen. Nieuwsgierig? Klik op de links hieronder en lees de ervaring van deze sporters.