Wat wil jij?

De één wil winnen, de ander een meer actief leven. Misschien wil je vlot herstellen of het optimale bereiken ondanks fysieke beperkingen. Het klinkt voor ons allemaal als een mooie uitdaging, waar wij 100% voor gaan als jij dat ook doet!

Hoe bereik je jouw doel?

De optimale modus heeft iedereen, bewust of onbewust. In die modus zou je altijd willen zitten, maar door een opeenstapeling van fysieke ervaringen of blessures kan deze verstoord zijn. Je hebt het gevoel dat je lichaam niet optimaal presteert of ingezet kan worden. Meestal is het moeilijk om dat te doorbreken, doordat ons brein is ingesteld op die pijn, een andere manier van bewegen of ongemakken. Het brein moet weer pijnvrij gemaakt worden zodat het kan functioneren zonder de verstoring van eerdere ervaringen. Pas dan kan je je lichaam weer optimaal gebruiken en de vrijheid voelen om te doen wat je wilt. Het helpt je om ook na de behandeling slim om te gaan met het gebruik en behoud van je lijf, meer controle te hebben en makkelijker te herstellen.

Sportprestaties?

We bieden vanuit bewegingsgezondheid performance ondersteuning voor sporters die tegen de grenzen van trainen op kracht, conditie en lenigheid aanlopen. Door het toevoegen van het element motoriek en de bewegingsaansturing vanuit het brein, verruimen we jouw fysieke capaciteit als springplank voor betere resultaten en het voorkomen van blessures.
PPT sport

Revalideren?

Wil je duurzaam herstellen na blessure of operatie, dan maken we daarvoor een doordacht plan. Wij helpen je optimaal te herstellen met een vlot resultaat, dat blijvend is. Dit doen we door naar jouw volledige lichaam te kijken en gecontroleerd met je te trainen en versterken.

Terugkerende klachten?

Door vanuit de onderliggende oorzaak van je klachten constructief te trainen, werken we samen toe naar optimaal functioneren. Beperkingen kunnen we zo wegnemen of reduceren en onnodige extra klachten voorkomen. Eindelijk een daadwerkelijke oplossing met een visie voor de lange termijn én effect op korte termijn.
meer informatie