Over Jera

Wil jij weer grip op je beweging, je doelen nastreven en je vrij te voelen om iedere fysieke uitdaging aan te gaan? Wij investeren met jou in de optimale connectie tussen je brein en je lichaam, zodat je weer optimaal kunt functioneren.

Waarom is onze aanpak anders?

Vaak wordt gekeken naar klachten of symptomen om tot oplossingen te komen. De focus ligt op eventuele beperkingen en het behandelen van pijnklachten, terwijl vernieuwende methoden weinig geraadpleegd worden. Die methoden zijn echter niet alleen vernieuwend, het zijn ook wetenschappelijk onderbouwde methoden, die ons helpen om vanuit een ander perspectief naar jouw klacht te kijken. Of naar de route voor het behalen van jouw doel of het verbeteren van jouw resultaten. Wij kijken dus graag anders naar jouw vraag dan vanuit de reguliere fysiotherapie vaak wordt gedaan.

Door naar het totaalplaatje te kijken en niet alleen naar de symptomen, zijn we in staat om structurele oplossingen te bieden door jouw lichaam en brein optimaal op elkaar af te stemmen. Daarbij gebruiken we gedegen kennis en beoordelen we jouw gehele bewegingsmechanisme. We voelen ons niet alleen betrokken bij jouw vraag, maar we zijn net zo doelgericht in het verhelpen van jouw klachten of het verbeteren van jouw prestaties als jij bent in het behalen van jouw doel. Laten we dit samen doen!

De laatste jaren had ik last van terugkerende klachten aan mijn achillespees. Ik heb allerlei behandelingen ondergaan, maar zonder blijvende oplossing. Ik wilde dus de werkelijke oorzaak van de blessure achterhalen bij Jera. De persoonlijke benadering, de deskundige aanpak en het samenwerken aan verbetering was bijzonder prettig. De toegang tot het digitale oefenmateriaal op internet was super.

Maurice Janssens

De bewegingswetenschap

We laten ons graag voeden door wetenschappelijke inzichten op het gebied van bewegen. En dat helpt ons niet alleen om onze behandelingen te verbeteren, we delen de kennis die we opdoen ook graag met jou. We weten als geen ander dat ieder lijf anders is en dat wat voor de één werkt niet altijd ook voor de ander hoeft te werken. Maar door ons te verdiepen in de wetenschap en zoveel mogelijk kennis op te doen op het gebied van fysieke aansturing, hebben we diverse oplossingen tot onze beschikking. Samen met jou zoeken we naar de meest geschikte aanpak, passend bij jouw lichaam, doelen, wensen en ambities. Daarnaast willen we graag dat jij ook meer weet over het goed gebruiken van je lijf om zo langdurig van ons teamwork te profiteren. Het is bij ons dus geen eenmalige massagesessie, maar een partnership voor een beter begrip van jouw lijf, beweging en de eventuele beperkingen daarin.

Ervaringen

In 2021 zijn we door 132 beoordeeld met een 9,6 als waardering. Zou je graag willen weten hoe deze cliënten de dienstverlening van Jera hebben ervaren? Op Zorgkaart Nederland vind je de reviews. Klik op de link van de desbetreffende Jera vestiging om de ervaringen te lezen. Dordrecht, Rotterdam, Roosendaal