Team

Ontmoet de fysiotherapeuten van Jera en vind jouw sparringpartner voor het vinden van je optimale modus.

Onze fysio's

De fysiotherapeuten van Jera zien zichzelf graag als sparringpartners voor hun klanten. Mensen die de ambitie hebben hun fysieke status te onderhouden, te verbeteren of aan te passen. Voor de quick fix komen ze hun bed niet uit, ze willen de uitdaging aan gaan om dieper te graven en de daadwerkelijke oorzaak van een probleem of beperking te ontdekken. Vaak is dat extra interessant in het geval van sportieve klanten en sportieve doelen. De aanpak is dus geen standaard fysiotherapie aanpak, maar een bewezen succesvolle maatwerk oplossing die de Jera fysio's dichter bij de klant brengt. En dat wil ook zeggen; voor een langere termijn en gedurende de gehele customer journey.

Jeannette

Samen met mensen werken aan bewegingsvrijheid en hun helpen om sportieve doelen te halen of vrij te kunnen bewegen in de natuur motiveert me in mijn werk.

Robi

Mensen helpen het maximale uit zichzelf te halen vind ik het mooie aan mijn vak. Door te werken vanuit de oorzaak en niet vanuit symptomen behalen we mooie resultaten.

Sam

Op een verantwoorde manier mensen trainen om sterker te worden om vervolgens te zien dat mijn plan goed werkt maakt mij enthousiast en gemotiveert de lat weer hoger te leggen.

Elke

Wetenschap vertalen naar praktische toepasbaarheid houdt mij leergierig. Ik vind het mooi om de evidentie in beweging te krijgen en beschikbaar te maken voor de clienten van Jera.

Max

Mensen helpen om oplossingen te vinden voor fysieke klachten door te kijken naar herstel belemmerende factoren klachten vanuit een bredere scope vind ik heel interessant.

Annet

Mijn voldoening haal ik uit mensen vriendelijk te woord staan en het ontlasten van de therapeuten op administratief vlak zodat zij de cliënt centraal kunnen zetten.

Sam Versluijs

Samen met de cliënt een doel bepalen en met een goed doordacht plan dit bereiken voor het best mogelijke resultaat. Zo haal ik het beste uit mezelf en uit de samenwerking met een cliënt.