Team

Ontmoet de fysiotherapeuten van Jera en vind jouw sparringpartner voor het vinden van je optimale modus.

Onze fysio's

De fysiotherapeuten van Jera zien zichzelf graag als sparringpartners voor hun klanten. Mensen die de ambitie hebben hun fysieke status te onderhouden, te verbeteren of aan te passen. Voor de quick fix komen ze hun bed niet uit, ze willen de uitdaging aan gaan om dieper te graven en de daadwerkelijke oorzaak van een probleem of beperking te ontdekken. Vaak is dat extra interessant in het geval van sportieve klanten en sportieve doelen. De aanpak is dus geen standaard fysiotherapie aanpak, maar een bewezen succesvolle maatwerk oplossing die de Jera fysio's dichter bij de klant brengt. En dat wil ook zeggen; voor een langere termijn en gedurende de gehele customer journey.

Elke

Wetenschap vertalen naar praktische toepasbaarheid houdt mij leergierig. Ik vind het mooi om de evidentie in beweging te krijgen en beschikbaar te maken voor de clienten van Jera.

Max

Mensen helpen om oplossingen te vinden voor fysieke klachten door te kijken naar herstel belemmerende factoren klachten vanuit een bredere scope vind ik heel interessant.

Jeannette

Samen met mensen werken aan bewegingsvrijheid en hun helpen om sportieve doelen te halen of vrij te kunnen bewegen in de natuur motiveert me in mijn werk.

Sam

Samen met de cliënt een doel bepalen en met een goed doordacht plan dit bereiken voor het best mogelijke resultaat. Zo haal ik het beste uit mezelf en uit de samenwerking met een cliënt.

Annet

Mijn voldoening haal ik uit mensen vriendelijk te woord staan en het ontlasten van de therapeuten op administratief vlak zodat zij de cliënt centraal kunnen zetten.