Meet het team

De therapeuten van Jera stellen zich aan je voor. Wat drijft hun in het vak en wat motiveert ze?

Jeannette is een expert in het oplossen van complexe terugkerende blessures en sportrevalidatie. Ze helpt je op verantwoorde wijze je prestatieplafond te doorbreken of nu eens echt van je klachten af te komen. Ze begeleidt vooral, (triatlon)atleten, voetballers, schaatsers, shorttrackers en wielrenners. Maar ook als je gewoon een fitter lichaam wilt om vrij te kunnen bewegen, helpt ze je graag.

Jeannette Hoftijzer

Manueeltherapeut & senior performance specialist

Robi blinkt uit in het corrigeren van werk- en sportgerelateerde stabiliteitsproblematiek en controleproblemen. Ze is gespecialiseerd in sporten die kracht en souplesse vereisen, zoals turnen, atletiek, hardlopen, basketbal en kunstschaatsen. Zoeken naar de oorzaak van fysieke klachten en mensen helpen het maximale uit zichzelf te halen is haar drive in het vak.

Robi van Leersum

Manueeltherapeut & performance specialist

Bente is een motiverende performance specialist en helpt jou het beste uit jezelf te halen. Vol overgave werkt ze met jou hard aan meer controle over je lichaam. Ze inspireert je altijd tot betere prestaties, of het nu gaat om sportfysiotherapie, fysieke training of orthopedische revalidatie. Ze werkt graag met jeugd vanuit het zwemmen, turnen, shorttrack en wielrennen.

Bente van der Plas

Manueeltherapeut & sportfysiotherapeut

Sam blinkt uit in krachttraining en fysieke training. Hij is bovendien dé performance specialist voor wie de lat graag hoog legt voor zichzelf. Hij is een ervaren begeleider van (jeugd)sporters binnen de atletiek, ijshockey, waterpolo, voetbal en basketbal. Maar ook voor andere krachtintensieve sporten kun je bij Sam terecht. Sam is altijd op zoek naar beter en maakt dat stapje extra voor jou.

Sam Kranse

Fysiotherapeut & bewegingswetenschapper i.o

In het vak van fysiotherapie en manuele therapie zijn er maar weinig die zo goed onderlegd zijn als Elke. Door haar enorme drive om wetenschappelijke kennis te verzamelen en deze te vertalen naar praktische toepasbaarheid maakt ze het verschil. Ze is expert op het gebied van handen, bekken en (complexe) problematiek. Ze helpt je graag als je vastgelopen bent in je behandeltraject elders.

Elke Leyman

Manueeltherapeut, Bekkentherapeut & handtherapeut

Dorenda heeft met vlag en wimpel haar diploma fysiotherapie behaald in 2020. Ze is gedreven in haar vak, nauwkeurig en leergierig. Daardoor zet ze zich maximaal in om mensen te helpen vrij te bewegen en een actief leven te leiden. Dorenda heeft zelf op nationaal niveau atletiek bedreven en is daarom een goede sparringpartner voor sportieve cliënten. Je vindt haar in Dordrecht en in Rotterdam.

Dorenda Zwaard

Fysiotherapeut & performance specialist

Annet is de drijvende kracht op organisatorisch gebied. Ze zorgt ervoor dat iedereen vriendelijk te woord gestaan wordt en ze ontlast de therapeuten op administratief vlak. Door Annet haar inzet kunnen de therapeuten zich volledig focussen op jouw behandeltraject en begeleiding tijdens de trainingen.

Annet Bos

Praktijkondersteuner & administratie