Meet het team

De therapeuten van Jera stellen zich aan je voor. Wat drijft hun in het vak en wat motiveert ze?

Jeannette is een expert in het oplossen van complexe terugkerende blessures en sportrevalidatie. Ze helpt je op verantwoorde wijze je prestatieplafond te doorbreken of nu eens echt van je klachten af te komen. Ze begeleidt vooral, (triatlon)atleten, schaatsers, shorttrackers en wielrenners. Maar ook als je gewoon een fitter lichaam wilt om vrij te kunnen bewegen, helpt ze je graag.

Jeannette Hoftijzer

Manueeltherapeut & senior performance specialist

In het vak van fysiotherapie en manuele therapie zijn er maar weinig die zo goed onderlegd zijn als Elke. Door haar enorme drive om wetenschappelijke kennis te verzamelen en deze te vertalen naar praktische toepasbaarheid maakt ze het verschil. Ze is expert op het gebied van handen, bekken en (complexe) problematiek. Ze helpt je graag als je vastgelopen bent in je behandeltraject elders.

Elke Leyman

Manueeltherapeut, Bekkentherapeut & handtherapeut

Sam neemt zijn ervaring als topsporter mee in het uitoefenen van zijn vak. Als atleet is Sam dagelijks bezig het beste uit zichzelf te halen en helpt ook jou dat te doen. Sam heeft veel kennis op het gebied van sportblessures in de onderste extremiteit en krachttraining. Ben jij hardloper en op zoek naar de juiste looptechniek? Maakt dan een afsoraak met Sam voor een Running Performance Analyse.

Sam Versluijs

fysiotherapeut

Annet is de drijvende kracht op organisatorisch gebied. Ze zorgt ervoor dat iedereen vriendelijk te woord gestaan wordt en ze ontlast de therapeuten op administratief vlak. Door Annet haar inzet kunnen de therapeuten zich volledig focussen op jouw behandeltraject en begeleiding tijdens de trainingen.

Annet Bos

Praktijkondersteuner & administratie