Meet het team

De therapeuten van Jera stellen zich aan je voor. Wat drijft hun in het vak en wat motiveert ze?

Jeannette is een expert in het oplossen van complexe terugkerende blessures en sportrevalidatie. Ze helpt je op verantwoorde wijze je prestatieplafond te doorbreken of nu eens echt van je klachten af te komen. Ze begeleidt vooral, (triatlon)atleten, schaatsers, shorttrackers en wielrenners. Maar ook als je gewoon een fitter lichaam wilt om vrij te kunnen bewegen, helpt ze je graag.

Jeannette Hoftijzer

Manueeltherapeut & senior performance specialist

Robi blinkt uit in het corrigeren van werk- en sportgerelateerde stabiliteitsproblematiek en controleproblemen. Ze is gespecialiseerd in sporten die kracht en souplesse vereisen, zoals turnen, atletiek, hardlopen, basketbal en kunstschaatsen. Zoeken naar de oorzaak van fysieke klachten en mensen helpen het maximale uit zichzelf te halen is haar drive in het vak.

Robi van Leersum

Manueeltherapeut & performance specialist

Sam blinkt uit in krachttraining en fysieke training. Hij is bovendien dé performance specialist voor wie de lat graag hoog legt voor zichzelf. Hij is een ervaren begeleider van (jeugd)sporters binnen de atletiek, ijshockey, waterpolo, voetbal en basketbal. Maar ook voor andere krachtintensieve sporten kun je bij Sam terecht. Sam is altijd op zoek naar beter en maakt dat stapje extra voor jou.

Sam Kranse

Fysiotherapeut & bewegingswetenschapper

In het vak van fysiotherapie en manuele therapie zijn er maar weinig die zo goed onderlegd zijn als Elke. Door haar enorme drive om wetenschappelijke kennis te verzamelen en deze te vertalen naar praktische toepasbaarheid maakt ze het verschil. Ze is expert op het gebied van handen, bekken en (complexe) problematiek. Ze helpt je graag als je vastgelopen bent in je behandeltraject elders.

Elke Leyman

Manueeltherapeut, Bekkentherapeut & handtherapeut

Max is een fysiotherapeut die zich onderscheid door de bredere kennis van het lichaam op het gebied van algehele gezondheid, voeding en lifestyle. Hij is altijd bereid dat stapje extra te zetten als jij die ook zet. Loopt een traject vast? Dan ben je bij Max aan het goede adres om de klacht vanuit een bredere scope te bekijken.

Max van Kempen

fysiotherapeut

Sam neemt zijn ervaring als topsporter mee in het uitoefenen van zijn vak. Als atleet is Sam dagelijks bezig het beste uit zichzelf te halen en helpt ook jou dat te doen. Sam heeft veel kennis op het gebied van sportblessures in de onderste extremiteit en krachttraining. Ben jij hardloper en op zoek naar de juiste looptechniek? Maakt dan een afsoraak met Sam voor een Running Performance Analyse.

Sam Versluijs

fysiotherapeut

Annet is de drijvende kracht op organisatorisch gebied. Ze zorgt ervoor dat iedereen vriendelijk te woord gestaan wordt en ze ontlast de therapeuten op administratief vlak. Door Annet haar inzet kunnen de therapeuten zich volledig focussen op jouw behandeltraject en begeleiding tijdens de trainingen.

Annet Bos

Praktijkondersteuner & administratie