Testimonial PPT Sport

Eef heeft maar één doel en dat is zich selecteren voor het Nederlands jeugdteam. Ze wil het beste uit zichzelf halen en wil daarom blessures graag voorkomen.

Testimonial selectie Nederlands team

Eef is ambitieus en wil (zoals heel veel meisjes) geselecteerd worden voor het Nederlands team. In haar ontwikkeling speelden blessures parte en daardoor stagneerde haar prestaties. Ze zocht een oplossing om haar prestatie plafond te doorbreken.

Vertel iets over jezelf, wie ben jij? Wat was de aanleiding voor het contact met Jera?
Ik ben Eef, 16 jaar en ik hockey in MA1 van HC Tilburg. Mijn doel was om te zorgen dat ik minder blessures had en me zo goed mogelijk verder ontwikkelen op hockeygebied.

Hoe ben je met Jera in contact gekomen?
Afgelopen seizoen trainde ik 1 keer per week bij Deltalent in Breda. Toen ik een tijdje niet mee kon doen vanwege een blessure verwees Sven van der Most (trainer bij Deltalent) mij door naar Jeannette/Jera

Wat trok je ‘over de streep’, waarom PPT Sport bij Jera?
Bij de kennismaking kon Jeannette direct aanwijzen waar het probleem van een van mijn blessures zat. Dat vond ik enorm helder klinken.

Hoe heb je het PPT Sport traject ervaren? Erg positief. Door de starttest konden we meteen zien waar mijn verbeterpunten en sterke punten lagen. Dat vond ik heel duidelijk.
Ik vind het nog steeds wel lastig om regelmaat te vinden in het uitvoeren van de oefeningen.

Wat heeft het PPT Sport traject voor jou betekend/resultaat? - Geen zooltjes meer. - Een half seizoen met dubbele belasting (Dames 1 meetrainen en -spelen) blessurevrij doorheen gekomen. - Ik weet nu beter hoe ik bepaalde oefeningen op de goede manier moet uitvoeren. En ik heb me geselecteerd voor het Nederlands team!