Testimonial PPT Sport

Stephanie houd van prestategericht wielrennen en mountainbiken. Een vervelende knieklacht zat haar al langere tijd in de weg. Ze zocht naar een oplossing om de Mont Ventoux te beklimmen zonder hinderlijke kniepijn.

Testimonial knieklacht bij wielrennen

Stephanie was onder behandelig bij Jera vanwege een langdurige knieblessure en wilde goede begeleiding om tijdens de opbouw van het sporten niet weer geblesseerd te raken. Ze koos daarom voor PPT Sport.

Vertel iets over jezelf, wie ben jij? Wat was de aanleiding voor het contact met Jera?
Ik ben Stephanie, een behoorlijk fanatieke prestatiegerichte fietsster op de mountainbike en racefiets. Naast fietsen doe ik aan Ashtanga yoga en deed ik veel aan hardlopen tot mijn knieën een paar jaar geleden de halve marathons niet meer goed trokken. Vanwege een langdurige blessure was ik al geruime tijd in behandeling bij Jera. Het was lastig voor mij om het goede evenwicht te vinden tussen herstellen en belastbaarheid verhogen en uiteindelijk heb ik van de sportarts twee maanden helemaal niet meer mogen sporten. Toen ik eenmaal weer aan de slag mocht gaaf me het PPT traject houvast en de motivatie om de draad weer op te pakken met trainen.

Hoe ben je met Jera in contact gekomen?
Als lid van Rotterdam Atletiek ken ik Jera al een aantal jaren en doe wekelijks mee aan hun Core Stability training op de club.

Wat trok je ‘over de streep’, waarom PPT Sport bij Jera?
De betrokkene persoonlijke en tegelijkertijd heel professionele aanpak van Robi. Vertrouwen in haar vakbekwaamheid en haar drive om erachter te komen hoe te ontsnappen uit de vicieuze blessure cirkel waar ik in was beland.

Hoe heb je het PPT Sport traject ervaren?
Heel fijn om “samen” te kunnen revalideren en het niet helemaal alleen hoeven te doen.

Wat heeft PPT Sport voor jou betekend/resultaat?
Heel veel: pijnvrij kunnen fietsen en weer meer vertrouwen in de belastbaarheid van mijn knie. In de zomervakantie heb ik zonder klachten de Mont Ventoux beklommen, en ben nu weer over de MTB trails aan het vliegen. Ik ben zelfs weer voorzichtig begonnen met hardlopen, heel fijn!