Testimonial PPT Sport

Een betere houding op de fiets om meer vermogen te kunnen trappen. Daarbij ook voorgoed afrekenen met die vervelende nekpijn tijdens de koers was het doel van Jason.

Testimonial nekpijn wielrennen


Vertel iets over jezelf, wie ben jij? Wat was de aanleiding voor het contact met Jera?
Mijn naam is Jason Nieuwkerk, 23 jaar en kom uit Roosendaal. Ik heb contact gezocht met Jera omdat ik tijdens het wielrennen steeds meer fysieke klachten in mijn nek en schouders kreeg. Na een aantal "normale" behandelingen om van de pijn af te komen zijn we het PPT Traject gestart om de bron van de klachten aan te pakken. Hieruit bleek dat de houding en kracht in mijn rug en nek niet goed waren. Het doel werd dan ook deze spieren sterker te maken en beter leren gebruiken. Uiteindelijk zou ik hierdoor ook efficiënter gaan fietsen.

Hoe ben je met Jera in contact gekomen?
Via een kennis / oud collega

Wat trok je ‘over de streep’, waarom PPT Sport bij Jera?
Na de uitleg wat het precies inhield leek me dit een goede aanvulling op mijn trainingsschema. En door de professionaliteit en kunde die ik bij eerdere behandelingen heb ondervonden heb ik gekeuzen dit traject ook bij Jera te starten.

Hoe heb je het PPT Sport traject ervaren?
Heel goed. Een goed en duidelijk programma wat betreft de oefeningen en snel contact mocht er iets niet lukken of als zich problemen voordeden.

Wat heeft PPT Sport voor jou betekend/resultaat?
Uiteindelijk kan en weet ik nu beter hoe ik de spieren in mijn nek en rug moet aansturen om mijn houding te verbeteren en hierdoor toekomstige klachten te voorkomen.