Duo training onder begeleiding

04-11-2020
Blijf sporten om juist nu gedurende de Corona pandemie mentaal en fysiek fit te blijven. Sporten versterkt bovendien jouw immuunsysteem en dat hebben we hard nodig om dat akelige virus de baas te blijven.

Vanaf 5-11-2020 is het helaas niet meer mogelijk om de groepstraining in de huidige vorm te blijven aanbieden. Maar niet getreurd! We hebben een alternatief bedacht waardoor jij fit en sterk kan blijven of waarschijnlijk nog fitter en sterker gaat worden.

Vanaf 6-11 bieden we DUO TRAINING onder deskundige begeleiding van een Fysiotherapeut/Performance Specialist van Jera aan. Een uur lang, begeleid, samen aan de slag met kracht en stabiliteitstraining.

Zoek een sportmaatje en meld je aan voor deze training. We geven je 30% korting zolang deze lockdown duurt. Met deze korting kan je nu voor maar € 29,50 per persoon een uur onder begeleiding trainen.
Gebruik het afspraakformulier om je aan te melden, geef hierbij duidelijk aan op welke locatie, welke dag en op welke tijd je de training wilt inplannen.

Onze laatste artikelen

Afrekenen met terugkerende klachten? Herprogrammeer je brein!

Je werkt al een paar maanden thuis en helaas speelt je rug weer op. Dat wist je op voorhand al want rugklachten komen met r...

Duo training onder begeleiding

Blijf sporten om juist nu gedurende de Corona pandemie mentaal en fysiek fit te blijven. Sporten versterkt bovendien jouw i...

Beter herstel met de juiste voeding

Je kunt je lichaam vergelijk met de motor van je auto, gooi je er de juiste, schone benzine in dan kun je het meeste rendem...