Terugkerende klachten

Langdurig herstellen van die pijnlijke pols? Onze fysiotherapie werkt aan een pijnvrij brein. Van pijn ga je compenseren. En daardoor leer je verkeerde bewegingspatronen aan. Bij Jera rekenen we voor altijd af met hardnekkige klachten door je motorisch brein te behandelen.

Terugkerende klachten en toenemende frustratie?

Al een tijdje een pijnlijke pols? Alweer last van je rug? Of opnieuw beperkt in je bewegingsruimte door die verrekte nek? Hoe vaak heb je die blessure nu al gehad en heeft het je weerhouden van lekker vrij bewegen? Waarschijnlijk vaker dan je lief is. En dat brengt veel frustratie met zich mee. Daarom is het tijd om deze steeds terugkerende klachten nu eens echt structureel te verhelpen.

Bij Jera behandelen we niet alleen jouw klacht, maar geloven we in de optimale modus van jouw lichaam om het vrij te laten bewegen. Dat lichaam moet niet alleen sterk genoeg zijn, maar ook lenig en gebalanceerd genoeg. We behandelen je hele bewegingsketen, want misschien ontstaat jouw klacht wel als gevolg van iets anders dat niet helemaal naar behoren functioneert in je lijf. De optimale modus vinden vraagt daarom een uitgebreidere analyse van jouw beweging en fysieke functioneren. Die aanpak zorgt ervoor dat je nu eindelijk echt van die vervelende, steeds maar terugkerende klachten verlost wordt. Voor eens en altijd.

Pijnvrij brein

Bij dat resetten van je lichaam is een belangrijke rol weggelegd voor je brein. We leren
allemaal bewegen met een lichaam dat niet beperkt wordt door pijnprikkels. Maar gedurende ons leven past ons lichaam zich aan. Het raakt gewend aan bepaalde activiteiten, we doen specifieke ervaringen op en lopen blessures op.Die ervaringen en blessures 'programmeren' ons lichaam anders. En dat heeft tot gevolg dat we ons lijf anders gaan aansturen. Die manier van aansturen pakken we samen met jou aan om weer te komen tot een ‘pijnvrij brein’ en daarmee tot de juiste aansturing voor jouw lijf. Zie het als een software-update voor jouw systeem.

Persoonlijk Performance Traject

De bewegingsexperts bij Jera hebben een unieke manier ontwikkeld om naar jouw bewegingsketen te kijken. Met een uitgebreide analyse zijn ze in staat om in kaart te brengen in welke modus jouw lijf en brein zich bevinden en waarom jouw lichaam zich gedraagt zoals het zich gedraagt. Daarmee komen ze tot de invulling van een perfect op maat gemaakt trainingsprogramma (Active Performance Traject) dat je helpt om je lichaam te resetten, sterker te worden en voor altijd af te rekenen met terugkerende klachten.
meer informatie

Meer weten of direct een afspraak inplannen?

Neem contact met ons op:

078-2005230STUUR EEN MAILMAAK EEN AFSPRAAK