Minder focus door je RUG?*

Begint je rug je prestaties serieus te beïnvloeden? Aan de hand van een Persoonlijk Performance Traject vinden we samen jouw optimale modus terug. Dit helpt je sterker te worden en je lichaam te resetten.

Terugkerende klachten en toenemende frustratie?

Alweer last van je rug? Of opnieuw beperkt in je bewegingsruimte door die verrekte nek? Hoe vaak heb je die blessure nu al gehad en heeft het je weerhouden van lekker vrij bewegen? Waarschijnlijk vaker dan je lief is en dat brengt veel frustratie met zich mee. Daarom is het tijd om deze steeds terugkerende klachten nu eens echt structureel te verhelpen.

Bij Jera bestrijden we niet jouw klacht alleen, maar geloven we in de optimale modus van jouw lichaam om het vrij te laten bewegen. Dat lichaam moet niet alleen sterk genoeg zijn, maar ook lenig en gebalanceerd genoeg. Misschien ontstaat jouw klacht wel als gevolg van iets anders dat niet helemaal naar behoren functioneert in je lijf. De optimale modus vinden vraagt daarom een uitgebreidere analyse van jouw beweging en fysieke functioneren. Die andere aanpak zorgt ervoor dat je nu eindelijke echt van die vervelende steeds maar terugkerende klachten verlost wordt.

Pijnvrij brein

Bij dat resetten van je lichaam is een belangrijke rol weggelegd voor je brein. We leren
allemaal bewegen met een lichaam dat geen beperkingen heeft van pijnprikkels. Maar gedurende ons leven past ons lichaam zich aan door bepaalde activiteiten, doen we specifieke ervaringen op en lopen we blessures op. Die ervaringen en blessures "programmeren" ons lichaam anders en dat heeft tot gevolg dat we ons lijf anders gaan aansturen. Die manier van aansturen scherpen we samen met jou aan om weer te komen tot een‘pijnvrij brein’en daarmee tot de juiste aansturing voor jouw lijf. Zie het als een software update voor jouw systeem.

Persoonlijk Performance Traject

De bewegingsexperts bij Jera weten dat dingen samenhangen en hebben een unieke manier ontwikkeld om naar jouw bewegen te kijken. Met een uitgebreide analyse zijn ze in staat om in kaart te brengen in welke modus jouw lijf en brein zich bevindt en waarom jouw lichaam zich gedraagt zoals het zich gedraagt en komen daarmee tot de invulling van een perfect op maat gemaakt trainingsprogramma (Persoonlijk Performance Traject) dat je helpt om sterker te worden en je lichaam te resetten.
meer informatie

Meer weten of direct een afspraak inplannen?

Neem contact met ons op:

078-2005230STUUR EEN MAILMAAK EEN AFSPRAAK