Jera Summer School

Wil jij jouw fysieke achterstand inhalen of je verder bekwamen in je sport zodat je helemaal klaar bent voor het nieuwe sportseizoen met sterke prestaties? Volg dan een van onze intensieve Summer School programma's onder deskundige begeleiding.
Summer School staat voor “inhalen", terugkomen op je gewenste fysieke niveau zodat je na de zomer weer sterk en fit bent. Door de achterstand, die je opgelopen hebt tijdens de Corona periode, in te halen ben je conditioneel klaar voor het nieuwe sportseizoen en verminder je de kans op het ontstaan van blessures. Summer School staat ook voor “verder bekwamen”, je gebruikt de vrije tijd in de zomer om beter te worden in je sport. Zodat je beter dan ooit voorbereid bent op het nieuwe wedstrijdseizoen en mooie, sterke prestaties kan neerzetten.

Jera biedt deze zomer twee Summer School programma's aan; Summer School Running en Summer School Competition.

Summer School Running

Met Summer School Running verbeter je in 12 weken jouw techniek, loop je gegarandeerd sneller en kun je blessurevrij meer kilometers maken. Ben jij een enthousiaste beginner, een ervaren loper met stagnerende prestaties, droom je van een (halve) marathon of word je gehinderd door fysieke ongemakken? Meld je dan aan voor Jera Summer School Running. Met dit traject ben je in staat om in het najaar een persoonlijk beste prestatie neer te zetten zonder dat je daarbij wordt gehinderd door fysieke beperkingen.
lees meer

Summer School Competition

Met Jera Summer School Competition ben je in 8 weken weer topfit en helemaal klaar voor het nieuwe wedstrijdseizoen. In september start het sportseizoen weer! Maar hoe staat het met jouw fitheid? Veel wedstrijdsporters hebben de afgelopen maanden een trainingsachterstand opgelopen. Verminderde prestaties en blessures liggen op de loer. Daarom start Jera Summer School Competition.
lees meer