Stuk gaan door je SCHOUDER*

Kun je tijdens het trainen alleen nog maar aan je schouder denken? Jera helpt je jouw optimale modus terug te vinden en zo behalen we samen jouw gestelde sportdoelen!

Sportdoelen

Ondanks veel trainen steeds niet in staat om je doelen te behalen?
Weer die marathon niet pijnvrij gelopen? Steeds last van dezelfde zwakke plek en alles geprobeerd? Jera helpt je jouw optimale modus terug te vinden, door te kijken naar je lijf en brein. Met een gedegen bewegingsanalyse en een wetenschappelijk onderbouwd trainingsprogramma.

Als fanatieke sporter probeer je jezelf elke dag weer uit te dagen om je doelen te behalen. Hard werken hoort daarbij en moet ervoor zorgen dat je lichaam wordt klaargestoomd voor het realiseren van je doelen. De grootste frustratie daarbij is het niet behalen van die doelen door blessures of een lichaam dat niet optimaal meewerkt.

Optimale modus

Wanneer je fit bent en je lichaam zich in de optimale modus bevindt, zou je door hard trainen kunnen komen waar je wilt zijn. Maar de optimale modus raken we allemaal vroeg of laat weleens kwijt doordat we ervaringen op doen die onze hersenen instrueren om het lichaam anders te gaan aansturen. De uitdaging is dan om die modus terug te vinden en daar helpen we je graag bij. Op die manier wordt je niet langer beperkt door ervaringen uit het verleden.

Samen jouw doelen bereiken

Door 6 weken samen te werken aan jouw lichaam en het stukje bij beetje weer optimaal te laten functioneren. Een intensief proces inclusief een uitgebreide bewegingsanalyse waarbij we ons op alle facetten van jouw bewegen richten om zo niet alleen ieder aspect op zich, maar ook de samenhang ervan weer naar een hoger niveau te brengen.

Maar … Onze zorgvuldige analyse en grondige aanpak richt zich niet alleen op jouw lijf. Ook je brein heeft een heel belangrijke rol. Dat is namelijk de software die zorgt voor aansturing van jouw lichaam. Samenstellen we je brein opnieuw in als ‘pijnvrij brein’, dat niet gehinderd door eerdere ervaringen jouw lijf optimaal kan aansturen. Zo ontdekken we samen wat jouw echte potentieel is. De aanpak is daarnaast 360 graden en helpt je daarmee niet alleen voor nu, maar structureel meer uit je lichaam te halen.

Samen jouw doelen bereiken?

Neem contact met ons op:

078-2005230STUUR EEN MAILMAAK EEN AFSPRAAK