Sportieve prestaties

Sterker dan ooit terugkomen van je blessure? Onze fysiotherapie werkt aan een pijnvrij brein. Want van pijn ga je compenseren. En daardoor leer je verkeerde bewegingspatronen aan. Bij Jera behandelen we daarom ook je motorisch brein, dat aanstuurt hoe je beweegt.

Sportdoelen

Ondanks veel trainen steeds niet in staat om je doelen te behalen?
Weer die marathon niet pijnvrij gelopen? Steeds last van dezelfde zwakke plek en alles geprobeerd? Jera helpt je jouw optimale modus terug te vinden, door te kijken naar je lijf en brein. Met een gedegen bewegingsanalyse en een wetenschappelijk onderbouwd trainingsprogramma.

Als fanatieke sporter probeer je jezelf elke dag weer uit te dagen om je doelen te behalen. Hard werken hoort daarbij en moet ervoor zorgen dat je lichaam wordt klaargestoomd voor het realiseren van je doelen. De grootste frustratie daarbij is het niet behalen van die doelen door blessures of een lichaam dat niet optimaal meewerkt.

Een kleine kink in je keten heeft een grote invloed op je sportprestaties. Want als één ding in je bewegingsketen het begeeft, raakt alles uit balans. Herkenbaar? Voor ons wel. Daarom versterken we bij Jera je hele keten. Van top tot teen. Om je optimaal te laten presteren. En zo je performanceplafond te doorbreken.

Optimale modus

Wanneer je fit bent en je lichaam zich in de optimale modus bevindt, kan je door hard te trainen komen waar je wilt zijn. Maar de optimale modus raken we allemaal vroeg of laat weleens kwijt doordat we ervaringen opdoen die onze hersenen instrueren om het lichaam anders te gaan aansturen. De uitdaging is dan om die modus terug te vinden. En daar helpen we je graag bij. Op die manier word je niet langer beperkt door ervaringen uit het verleden.
Optimale modus

Samen jouw doelen bereiken

Met PPT Sport gaan we 6 weken samen werken aan jouw lichaam. Om het stukje bij beetje weer optimaal te laten functioneren. Een intensief proces – inclusief een uitgebreide bewegingsanalyse – waarbij we ons op alle onderdelen van jouw bewegingsketen te richten. Om zo niet alleen ieder aspect op zich, maar ook alles in samenhang weer naar een hoger niveau te brengen.

Maar onze zorgvuldige analyse en grondige aanpak richt zich niet alleen op jouw lijf. Ook je brein heeft een heel belangrijke rol. Dat is namelijk de software die zorgt voor aansturing van jouw lichaam. Samen stellen we je brein opnieuw in als ‘pijnvrij brein’ dat niet gehinderd wordt door eerdere ervaringen, en daarom jouw lijf optimaal kan aansturen. Zo ontdekken we samen wat jouw echte potentieel is. De aanpak is daarnaast 360 graden en helpt je daarom niet alleen nu, maar ook om structureel meer uit je lichaam te halen.

Samen jouw doelen bereiken?

Neem contact met ons op:

078-2005230STUUR EEN MAILMAAK EEN AFSPRAAK