Specifieke klacht?

Een bezoek aan de fysiotherapeut heeft vaak een heel concrete aanleiding. We beoordelen graag jouw situatie en adviseren ook graag voor de lange termijn.

Fysiotherapie

Met fysiotherapie en haar specialisaties kunnen we pijn verlichten, fysieke beperkingen verhelpen en spieren ontspannen. Dit geeft vaak snel verlichting, maar moet voornamelijk gezien worden als opstap naar een aanpak die ook helpt de klachten in de toekomst te voorkomen. Samen zetten we de volgende stap naar een duurzame oplossing. Vaak bereiken we die duurzame oplossing door een samen een plan te maken dat je helpt de actieve weg in te slaan en leidt tot prestatieverbetering of klachtvermindering.

Fysiotherapie bij Jera

De standaard aanpak van fysiotherapeuten volstaat niet meer in de tijd van nu. Om echt structureel te verbeteren en herstellen, is een wetenschappelijke aanpak nodig die naast symptomen ook de oorzaak analyseert. Wij zien fysiotherapie daarom als eerste stap naar duurzaam herstel of het halen van jouw uitdaging of sportdoel. Dat doen we onder andere met manueeltherapie, sportfysiotherapie, online fysiotherapie, handtherapie, bekkenfysiotherapie en dry needling. Helemaal afhankelijk van jouw specifieke klacht en wat er nodig is om je een stap verder te helpen in vrij bewegen.

Aquatherapie

Jera geeft ook hydrotherapie, een fysiotherapeutische oefenmethode in verwarmd water. Bij hydrotherapie werk je onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut aan je persoonlijke doelen op jouw eigen niveau.

Handtherapie

Een gespecialiseerde handtherapeut helpt je om klachten aan de duim, vingers, polsen en ellbogen duurzaam te herstellen door te werken vanuit de oorzaak van de klacht. Geopereerd aan je pols of hand? Kies dan voor ook de deskundigheid van een handtherapeut.
lees meer

Afspraak maken voor fysiotherapie?

078-2005230STUUR EEN MAILMAAK EEN AFSPRAAK