Fysiotherapie op afstand

WERK MET STREAMING FYSIO JUIST NU AAN JE TERUGKERENDE KLACHTEN OF JE PERFORMANCE
Jera lanceert Streaming Fysio, fysiotherapie via videoconsulten. Ondanks de situatie rondom het COVID-19 virus kun je in beweging blijven nu Nederland stilvalt. Bewegingsanalyse, advies op maat, begeleiding, individuele oefenprogramma’s die je snel onder de knie krijgt. Het kan juist nu je meer thuis bent gewoon doorgaan. Door aan je acute en terugkerende klachten te werken of door je klaar te maken voor die wedstrijden later in het jaar.
JUIST NU MET STREAMING FYSIO WERKEN AAN JE PRESTATIEPLAFOND
Je trainingsprogramma is ruw in de war geschopt. Wedstrijden afgelast of verplaatst naar een veel later moment. Balen of een kans voor het verhogen van je prestatieplafond? Met Streaming Fysio gaan we via een videoconsult samen met jou werken aan die altijd aanwezige fysieke belemmeringen en je motorische variabiliteit. Wij weten uit ervaring wat een nieuwe balans en verruiming van je motorische vaardigheden kunnen betekenen voor jouw sportieve prestaties. Met een bewegingsanalyse op afstand en een individueel oefenprogramma thuis, onder toeziend oog van een van onze bekwame performance specialisten. Zodat je later dit jaar klaar bent om die sportieve uitdaging aan te gaan.
STREAMING FYSIO ALS JE PRECIES OP DIT MOMENT DOOR JE RUG GAAT
Besmettingsgevaar, je kinderen lesgeven, hard werken in de zorg. Je kan het allemaal hebben, zolang je maar niet weer door die rug gaat. Zoals vorige maand en trouwens bijna elke maand. Stress is een belangrijke oorzaak, dus dit is hét moment om in actie te komen, want met Streaming Fysio gaan we via een videoconsult met je werken aan de oorzaak achter die steeds terugkerende klachten en herstel nu en op de lange termijn. Met een bewegingsanalyse op afstand, de juiste adviezen en een op jouw lijf afgestemd oefenprogramma. Thuis en onder toeziend oog van een van onze fysiotherapeuten. Want wij weten dat we je verder kunnen helpen. Ook nu je thuis zit. Oefeningen als medicijn.
ZO WERKT HET
  • Je maakt hier een afspraak
  • We bespreken kort wat je klachten zijn of waar je aan wil werken
  • We plannen een afspraak voor een streaming fysio sessie
  • Je ontvangt van ons een online intakeformulier en een mail met instructies ter voorbereiding
  • Wij nemen op het afgesproken moment via een beveiligde verbinding contact met je op
  • We doorlopen samen het consult en maken een vervolgafspraak
bekijk de video
WAAROM EEN VIDEOCONSULT WERKT
De kern van onze dienstverlening bestaat uit het stellen van een goede diagnose, het maken van een bewegingsanalyse van jouw complete bewegingsketen, het samenstellen van een intelligent oefenprogramma en het begeleiden van oefeningen. Daarvoor gebruiken we vooral onze ogen, onze ervaring en onze biomechanische kennis. Na een aantal succesvolle videoconsulten kunnen we stellen dat we onze onderscheidende werkwijze zeer goed kunnen uitvoeren via een beeldverbinding. Toegegeven, tijdens een videoconsult kunnen we sommige handelingen niet doen zoals mobilisaties en manuele therapie, maar dat maakt slechts een klein deel uit van onze werkwijze. De focus ligt en lag bij Jera altijd al op motoriek en de cyclus analyse-oefeningen-evaluatie. Omdat we ons kunnen voorstellen dat je dat eerst wil ervaren krijgt je het eerste videoconsult van ons.
VERGOEDING
De zorgverzekeraar vergoedt streaming fysiotherapie op dezelfde manier als fysiotherapie in de praktijk. Wij voldoen aan de voorwaarden die ze daarvoor gesteld hebben.

Jera live!

We werken op dit moment massaal thuis en inmiddels zijn we al aardig gewend aan de digitale manier van werken. Thuiswerken is voorlopig nog een belangrijk middel tegen de verdere verspreiding van COVID-19.

Werken vanuit huis is fysiek en mentaal een uitdaging. Kom als bedrijf samen in beweging en werk met Jera live aan fysieke en mentale fitheid. Een leuk sociaal alternatief voor het praatje aan de koffieautomaat en een gezonde vervanger voor de vrijdagmiddagborrel.
Jera Live