Fysiotherapie op afstand

WERK MET STREAMING FYSIO JUIST NU AAN JE TERUGKERENDE KLACHTEN OF JE PERFORMANCE
Jera lanceert Streaming Fysio, fysiotherapie via videoconsulten. Zo kunnen we iedereen, ongeacht reistijd en afstand, onze dienstverlening aanbieden. Bewegingsanalyse, advies op maat, begeleiding, individuele oefenprogramma’s die je snel onder de knie krijgt. De Covid periode heeft ons geleerd dat onze dienstverlening heel goed online toe te passen is. Zo werk je "onafhankelijk van afstand" aan je acute en terugkerende klachten of bereid je je optimaal voor op sportwedstrijden.
MET STREAMING FYSIO WERKEN AAN JE PRESTATIEPLAFOND
Wederom geblesseerd ondanks fysiotherapie, kracht-en coretraining? Grote kans dat een niet optimaal bewegingspatroon de oorzaak van deze terugkerende klachten is. Wil jij met de expertise van Jera jouw bewegingspatroon optimaliseren maar is de afstand naar onze locatie te groot? Dan is Streaming Fysio de oplossing. Met Streaming Fysio gaan we via een videoconsult samen met jou werken aan die altijd aanwezige fysieke belemmeringen en je motorische variabiliteit. Wij weten uit ervaring wat een nieuwe balans en verruiming van je motorische vaardigheden kunnen betekenen voor jouw sportieve prestaties. Met een bewegingsanalyse op afstand en een individueel oefenprogramma thuis, onder toeziend oog van een van onze bekwame performance specialisten. Zodat je optimaal voorbereid bent om die sportieve uitdaging aan te gaan zonder blessures.
STREAMING FYSIO ALS JE PRECIES OP DIT MOMENT DOOR JE RUG GAAT
Hard werken, zorgen voor mensen om je heen en sporten. Je kan het allemaal hebben, zolang je maar niet weer door die rug gaat. Zoals vorige maand en trouwens bijna elke maand. Tijdgebrek en een behandeling gericht op een quick fix, is een belangrijke oorzaak voor het treugkeren van klachten. Met Streaming Fysio gaan we via een videoconsult met je werken aan de oorzaak achter die steeds terugkerende klachten en herstel nu en op de lange termijn. Met een bewegingsanalyse op afstand, de juiste adviezen en een op jouw lijf afgestemd oefenprogramma. Thuis en onder toeziend oog van een van onze fysiotherapeuten. Want wij weten dat we je verder kunnen helpen. Ook als je niet in staat bent om onze praktijk te bezoeken. Wij zetten oefeningen in als medicijn voor herstel op de lange termijn.
ZO WERKT HET
  • Je maakt hier een afspraak
  • We bespreken kort wat je klachten zijn of waar je aan wil werken
  • We plannen een afspraak voor een streaming fysio sessie
  • Je ontvangt van ons een online intakeformulier en een mail met instructies ter voorbereiding
  • Wij nemen op het afgesproken moment via een beveiligde verbinding contact met je op
  • We doorlopen samen het consult en maken een vervolgafspraak
  • Oefenprogramma's bieden we je digitaal aan. Voorzien van duidelijke videoinstructie
bekijk de video
WAAROM EEN VIDEOCONSULT WERKT
De kern van onze dienstverlening bestaat uit het stellen van een goede diagnose, het maken van een bewegingsanalyse van jouw complete bewegingsketen, het samenstellen van een intelligent oefenprogramma en het begeleiden van oefeningen. Daarvoor gebruiken we vooral onze ogen, onze ervaring en onze biomechanische kennis. Na een aantal succesvolle videoconsulten kunnen we stellen dat we onze onderscheidende werkwijze zeer goed kunnen uitvoeren via een beeldverbinding. Toegegeven, tijdens een videoconsult kunnen we sommige handelingen niet doen zoals mobilisaties en manuele therapie, maar dat maakt slechts een klein deel uit van onze werkwijze. De focus ligt en lag bij Jera altijd al op motoriek en de cyclus analyse-oefeningen-evaluatie. Omdat we ons kunnen voorstellen dat je dat eerst wil ervaren krijgt je het eerste videoconsult van ons.
VERGOEDING
De zorgverzekeraar vergoedt streaming fysiotherapie op dezelfde manier als fysiotherapie in de praktijk. Wij voldoen aan de voorwaarden die ze daarvoor gesteld hebben.

Jera live!

We werken steeds meer thuis en inmiddels zijn we al aardig gewend aan de digitale manier van werken. Thuiswerken is een belangrijk middel tegen de verdere verspreiding van COVID-19 en is door werkgevers een geaccepteerde werkplek voor de toekomst.

Werken vanuit huis is fysiek en mentaal een uitdaging. Kom als bedrijf samen in beweging en werk met Jera live aan fysieke en mentale fitheid. Een leuk sociaal alternatief voor het praatje aan de koffieautomaat en een gezonde vervanger voor de vrijdagmiddagborrel.
Jera Live