Ontdek je optimale modus

Wil je jouw sportdoelen naar een hoger niveau tillen? Of al je activiteiten voortaan klachtenvrij uitvoeren?
Wij gaan met onze Persoonlijke Performance Trajecten (PPT) op zoek naar jouw optimale modus: we doorbreken je prestatieplafond of pakken de oorzaak van je klachten aan.

In onze behandelingen gebruiken we wetenschappelijk onderbouwde methoden, die we helemaal op jou afstemmen. We maken een bewegingsanalyse van je lichaam en hebben we kennis van je hele bewegingsmechanisme. Zo weten we of we lichaam of brein moeten aanpakken en hoe we ze op de juiste manier op elkaar afstemmen. Hierdoor zijn we in staat om structurele oplossingen te bieden voor het verhogen van je sportprestaties of het oplossen van klachten.

Persoonlijk Performance Traject Sport

Als sporter wil je altijd beter worden, maar soms weet je niet hoe je de lat hoger legt. Of word je tegengehouden door klachten of blessures. Wij helpen je in je optimale modus te komen. In ons Persoonlijk Performance Traject Sport leggen we de focus op motoriek en de bewegingsaansturing vanuit je brein. Van daaruit verleggen we de fysieke grenzen van je lichaam. Meld je aan voor zes sessies PPT, waarin we samen werken aan het verbeteren van jouw sportprestaties.
over PPT Sport
Jera movement - Hardloopbaan PPT sport
Jera movement PPT actief

Persoonlijk Performance Traject Actief

Soms houdt je lichaam tegen wat je geestelijk wil en dat belemmert je in je dagelijkse activiteiten. Wij leren je lichaam zichzelf weer op een goede manier aansturen, door het af te helpen van verkeerd aangeleerde bewegingen die klachten veroorzaken. Door je hele bewegingsketen te aan te pakken komen we tot een pijnvrij brein, waardoor je weer klachtenvrij door het leven gaat. Meld je aan voor zes sessies PPT, waarin we samen werken aan een langetermijnoplossing voor je klachten.
over PPT actief