Effectieve krachttraining

In 6 weken leer jij de skills om het beste uit elke krachttraining te halen door de technieken van de Olympische liftvormen te beheersen.

NIEUWE CURSUS START OP 24 OKTOBER 2022

Workshop effectieve krachttraining

Wil jij het beste uit elke krachttraining halen maar mis je op dit moment het gewenste resultaat? Of raak je regelmatig geblesseerd tijdens het doen van krachttraining? Dan is deze workshop iets voor jou. Maar ook als je trainer bent en je wilt jouw sporters goed kunnen begeleiden op het gebied van krachttraining dan zal deze workshop jou voorzien in de benodigde theoretische kennis en praktische vaardigheden.

Programma

Je leert de juiste technieken aan van de Olympische liftvormen; squat, deadlift, clean en snatch. Om deze technieken goed te kunnen beheersen ga je ervaren welke fysieke voorwaarden er nodig zijn om deze technieken goed uit te voeren. Denk daarbij aan de voorwaarden op het gebied van lenigheid en coördinatie. Met een reeks specifieke oefeningen zal je gaan leren hoe je deze fysieke voorwaarden kan verbeteren en kan inzetten als warming-up voor een krachttraining. Daarnaast delen we de basis van de theoretische achtergronden met je die nodig zijn om deze technieken goed uit te voeren. In het programma wordt ook tijd besteed aan de trainingsopbouw, welke sets en reps zijn er nodig om de door jou gestelde doelen te halen.

Resultaat

Door het volgen van deze 6 weekse workshop word jij merkbaar sterker doordat jouw trainingen effectiever zijn met de beheersing van de Olympische lift technieken. Daarnaast zijn de trainers en coaches in staat om de technieken goed te instrueren en kunnen ze de krachtprogramma's zorgvuldig opstellen zodat het sportieve doel van hun sporters gehaald wordt.

Sam Kranse

Deze workshop wordt verzorgd door Sam Kranse. Sam is naast fysiotherapeut ook bewegingswetenschapper en weet heel goed de theorie en de praktijk te combineren in het overdragen van zijn kennis. Daarnaast behoort Sam al jaren tot de beste polsstokspringers van Nederland en heeft dus ook de nodige ervaring op het gebied van krachttraining die hij zal delen met de deelnemers van de workshop.

Aanmelden

De workshop start op maandag 24 oktober 2022 om 19.30. In totaal zijn er 6 bijeenkomsten van 1 uur op de locatie van Jera in Dordrecht (24-10, 31-10, 7-11, 14-11, 21-11 en 28-11) Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers, de kosten zijn €89,00. Aanmelden doe je door het invullen van het contactformulier. Typ in het veld "bericht" de tekst; effectieve krachttraining. Of meldt je aan via whatsapp op 078-2005230.